Kuchár - kuchárka

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu má vedomosti a zručnosti z oblasti uplatňovania zásad hygieny, bezpečnosti pri práci, predpisov HACCP, vie odbornú terminológiu svojho odboru, ekonomické a právne aspekty podnikania. Pozná kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín, správne technologické postupy, potrebné suroviny a zariadenia potrebné pre prípravu pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície a estetickej úpravy jedál v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.

Cieľová skupina

Záujemcovia o prácu v danom odbore, resp. záujemcovia o otvorenie si živnosti v tejto oblasti.

Obsahová náplň

  • ekonomika a organizácia reštauračného stravovania, zariadenie a vybavenie prevádzkární
  • hospodárske výpočty, potraviny a výživa, psychológia obsluhy a predaja
  • technológia prípravy jedál, stolovanie

Termíny kurzov

16.01.2017 - 21.04.2017

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Ing. Peter Zachar
tel: +421 32/743 06 76
mobil: +421 903 896 839
e-mail: zachar@vajak.sk

Adresa
Nám. SNP 9, 91101 Trenčín