Kuchár - kuchárka

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu má vedomosti a zručnosti z oblasti uplatňovania zásad hygieny, bezpečnosti pri práci, predpisov HACCP, vie odbornú terminológiu svojho odboru, ekonomické a právne aspekty podnikania. Pozná kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín, správne technologické postupy, potrebné suroviny a zariadenia potrebné pre prípravu pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície a estetickej úpravy jedál v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.

Cieľová skupina

Záujemcovia o prácu v danom odbore, resp. záujemcovia o otvorenie si živnosti v tejto oblasti.

Obsahová náplň

  • ekonomika a organizácia reštauračného stravovania, zariadenie a vybavenie prevádzkární
  • hospodárske výpočty, potraviny a výživa, psychológia obsluhy a predaja
  • technológia prípravy jedál, stolovanie

Termíny kurzov

Otvára sa podľa záujmu.

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Ing. Peter Zachar
tel:
+421 32/743 06 *** zobraziť

mobil:
+421 903 896 *** zobraziť

email:
zachar@... zobraziť


Adresa
Nám. SNP 9, 91101 Trenčín

O organizátorovi

Kontaktné údaje
tel:
+421 32/743 06 *** zobraziť

email:
vajak@... zobraziť

web: www.vajak.sk

Adresa
Vzdelávacia akadémia Jána Amosa Komenského - V.A.J.A.K., s.r.o. Trenčín
Nám.SNP 9, Trenčín Zobraziť na mape

Hodnotenie kurzu

(hlasujte)