Detail kurzu

BRATISLAVA- Elektronizujeme procesy verejného obstarávania

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Dňom 19. 10. 2018 nastáva nová etapa v procesoch verejného obstarávania zavedením plnej elektronizácie!

Obsah kurzu

 Pozrieme sa na ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní k elektronizácií vo väzbe na proces zadávania zákazky.  Povieme si, čo sa považuje za elektronickú komunikáciu, na čo nezabudnúť pri vypracovaní súťažných podkladov, kedy bude moment doručenia, ako bude fungovať elektronické predkladanie ponúk a elektronické vyhodnocovanie ponúk komisiou a ako postupovať pri revíznych postupy pri elektronickej komunikácii.  Pozrieme sa na nové zákonné lehoty pri elektronizácii verejného obstarávania pri nadlimitnej a podlimitnej zákazke. Povieme si ako budú vyzerať elektronické ponuky a elektronické dokumenty a aké požiadavky na ich predloženie uviesť.  Povieme a ukážeme si, ako jednoducho vytvárať elektronickú dokumentáciu, ako, kedy a komu sa ponuky sprístupnia.  Ako, komu a kedy sa sprístupňuje a archivuje elektronická dokumentácia.

Bonus: Každý účastník školenia dostane zadarmo prístup k elektronickému nástroju eZakazky na obdobie 2 mesiacov, resp. do ukončenia všetkých obstarávaní, ktoré počas testovacej prevádzky začne.

Cieľová skupina

všetkých, ktorí pôsobia v oblasti verejného obstarávania na strane verejných obstarávateľov a obstarávateľov aj záujemcov/uchád­začov.

Certifikát Potvrdenie účasti na seminári

Kontaktná osoba

Adriana Matúšová
+421 914 124 580
vzdelavanie@otidea.sk

Hodnotenie




Organizátor