Detail kurzu

Negociácia (Webinár)

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Negociácia = vyjednávanie. Vyjednávame v podstate každý deň, či už s kolegami v práci, so šéfom, členmi rodiny alebo kamarátmi. Nie vždy si to uvedomujeme, ale je to tak. Ukážeme vám ako s negociáciou pracovať a vylepšiť si negociačné schopnosti. Naučíme vás štandardným taktikám vyjednávania pri komunikácii s klientom, v obchodnom styku v dlhodobej spolupráci s obchodnými partnermi.

Obsah kurzu

komunikácia verbálna (výber vhodných jazykových prostriedkov)
komunikácia neverbálna (porozumenie reči tela)
rétorika (ako hovoriť)
vyjednávacie metódy (proces riešenia)
manipulácia, obrana voči manipulácii

Negociácia je užitočná pre ľudí, ktorí pripravujú projekty a plány, v ktorých sa očakáva spolupráca viacerých ľudí, tímov. Cieľom je osvojenie si vedenia dialógu a zvládnutie primeranej taktiky a proti-argumentácie v obchodnom styku. Zdokonalíte sa vo vyjednávaní a na workshope vás taktiež naučíme ako zvládať dosiahnutie dohôd v práci i v každodennom živote. Stres je psychický stav človeka, ktorý sa cíti ohrozený. Asi to poznáme všetci. Napriek tomu niekto zvláda stres lepšie, niekto horšie. Zvládať stres v dnešnej uponáhľanej dobe je náročné, priam nemožné. Ako ho ovládnuť ? Dá sa to vôbec ? Určite áno. Stres môže byť aj pozitívny, ktorý sa prejavuje ako rozochvetie pri očakávaní kladne emocionálne nabitej udalosti. Vedeli ste, že dokonca pozitívny stres môže zlepšovať výkon a tvorivosť ? Bolo by veľmi užitočné mať schopnosť naučiť sa stres premeniť na pozitívny stres. Taktiež aj strach môže mať negatívne i pozitívne prejavy. V pozitívnom zmysle môže strach prekonať napr. vlastnú pohodlnosť alebo samého seba. Strach je nepríjemná emócia, ktorá sa v nás ozve pri blížiacom sa nebezpečenstve, pričom zaujímavé je, že strach je naučená a nie vrodená vlastnosť. Ak nechcete, aby vás ovládal strach, je dôležité v sebe vybudovať dôveru, že prekonáte všetko, čo sa vám do cesty postaví. Ako vybudovať túto dôveru a ako sním teda bojovať ?

Zamyslime sa čo nám spôsobuje stres alebo strach a ako na nás vplývajú. Často nám stres alebo strach bráni posunúť sa ďalej k našim cieľom. Ako ovládnuť svoj strach a svoj stres, ako sa dostať do pohody a s úsmevom vykročiť aj do rizika, vás naučíme na našom workshope „Zvládnutie stresov a strachov“.

Webinár bude prebiehať prostredníctvom nášho Live Stream štúdia. Dostanete od nás všetky technické a prihlasovacie údaje. Webinár si môžete užiť z pohodlia vášho domova, stačí vám internet a notebook/pc/tablet.

Prihlásiť sa môžete priamo tu alebo na info@powercoaching.sk.

Tešíme sa na vás !

Partner podujatia: StartitUP :) a Meeto Foto zdroj: pexels.sk

Kontaktná osoba

Mgr. Silvia Langermann, PCC
+421 948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor