EduPoint Language School s.r.o.

Naše poslanie a naša filozofia Našim poslaním je zbližovanie národov v dnes už malom modernom svete. Vyučovaním cudzích jazykov a relevantnej histórie a kultúry otvárame našim študentom nové obzory, ktorí si pripravujú svoje miesto na vysoko konkurenčnom pracovnom trhu v súčasnom nezvratnom procese globalizácie. Naša filozofia vychádza zo svetového trendu, ktorý určuje, že jazyky sa najefektívnejšie učia prirodzeným spôsobom, čiže vyučujú ich hlavne tí učitelia, ktorí majú daný jazyk ako materský, prípadne ako prvý jazyk.

O nás:

Sme jazyková škola ktorá sa špecializuje na výučbu anglického a francúzskeho jazyka pre business profesionálov, dospelých a deti od začiatočníkov po pokročilých. Základom všetkých našich študijných programov je The System of Three Synergetic Competencies, systém, ktorý sa používa už desiatky rokov a bol vytvorený špeciálne pre výučbu anglického a francúzskeho jazyka tak, aby pripravil študentov cudzieho jazyka pre zahraničný pracovný trh a pomohol im v nasledujúcom vzdelávaní. Kladieme dôraz hlavne na ústne vyjadrovanie a konverzáciu pričom nezabúdame na gramatiku, ktorá stavebným základom každého jazyka. Naša filozofia je založená na novom trende vo výučbe, ktorý predpokladá, že jazyky sa najlepšie učia prirodzeným spôsobom, pomocou rodených hovorcov (native speakers). EduPoint Language School je jazyková škola s komplexným prístupom pre študentov, ktorí sa chcú naučiť hovoriť cudzím jazykom, a ktorí chcú svoj cudzí jazyk používať v reálnom živote. Jazyková škola venuje svoje úsilie a zdroje na zaistenie vysokohodnotných jazykových služieb, ktoré sú spojené s kvalitnými aktivitami v jazykovom prostredí prispôsobenému na mieru študentom všetkých vekových kategórií. Neustále reagujeme na potreby rodičov a študentov pomocou vynikajúcej starostlivosti, pokročilými učebnými osnovami, flexibilnými programami a obchodnou spoluprácou. Naši učitelia a príjemná atmosféra robia učenie zábavou. Naše vyučovacie metódy ale i interaktívny a komunikatívny prístup k výučbe dokážu podporiť záujem o výučbu cudzích jazykov. Kvôli profesionalite našich učiteľov a personálu, efektívnej a otestovanej metóde výučby a kvôli službám a starostlivosti, ktorú ponúkame naším študentom, sú naše jazykové kurzy veľmi populárne a úspešné.

10 dôvodov prečo práve EduPoint Language School

  1. Vysokokvalifikovaní učitelia.
  2. Priateľský a ústretový personál s individuálnym prístupom ku všetkým študentom.
  3. Vyučovanie v malých skupinách s maximálnym počtom 8 študentov.
  4. Príjemné a autentické prostredie. Náš interaktívny spôsob učenia vytvára autentické prostredie pre všetkých našich študentov.
  5. Kvalitné učebné materiály. Naše učebnice zaisťujú súvislú a obsiahlu výučbu angličtiny a francúzštiny.
  6. Unikátny spôsob výučby. Interaktívny a komunikatívny prístup k výučbe pochádzajúci z Kanady a akreditovaný Ministerstvom školstva Slovenskej republiky.
  7. Individuálny prístup. Veríme, že každý študent v sebe skrýva vysoký potenciál pre štúdium cudzích jazykov.
  8. Široká škála vyučovacích programov. Naše kurzy zahŕňajú angličtinu pre deti, dorast, programy pre dospelých, obchodnú angličtinu, kurzy pre firmy na ich pracovisku a mnoho ďalších. Výučba je vhodná pre študentov od 2 rokov až po dospelých všetkých vekových kategórií.
  9. Veľmi rozumné ceny.
  10. Možnosť získať EduPoint Language Proficiency Certificate, certifikát akreditovaný Ministerstvom školstva.