Psychosophy Academy of Central Europe

PACE je nezisková organizácia registrovaná na Slovensku,  založená v roku 2012 a ponúka študentom z krajín strednej Európy všetky 4 úrovne odborného vzdelávania založeného na psychofonetike: kurzy profesionálneho rozvoja, sebarozvojové kurzy, poradenstvo a konzultácie.

Odborné diplomové kurzy: PACE organizuje všetky stupne odborného výcviku v oblasti psychofonetiky / metodickej empatie:

 1) Základný ročník  Psychofonetiky- Diplom v Holistickom koučingu osobného rozvoja a udržateľnosti 

2) Diplom v Holistickou Counsellingu - Dvojročný nadstavbový kurz - Psychofonetika ako profesia; 

Krátke kurzy profesionálneho rozvoja: PACE v spolupráci s PII - Psychophonetics Institute International tiež poskytuje širokú škálu krátkych odborných kurzov pre profesionálov v sektoroch zdravotníctva, ľudských služieb, medicíny, ošetrovateľstva, organizačného rozvoja, obchodu, vzdelávania a odbornej prípravy a duševného zdravia. (podrobnosti nájdete v časti „Krátke kurzy“ na tejto webovej stránke).

Poradenstvo pre organizácie: PACE v spolupráci s Psychophonetics Foundation sro poskytuje aj svoje poradenstvo v oblasti organizačného rozvoja - ponúka program „Humanizácia pracoviska“ a jeho sedem štandardov organizáciám, spoločnostiam, podnikom, mimovládnym organizáciám a iným organizáciám na Slovensku a v ďalších krajinách.

Kurzy osobného rozvoja: Popri odborných školeniach ponúka PACE širokú škálu prednášok a seminárov v oblasti osobného rozvoja, vzťahov a sexuálnych problémov, vedomého rodičovstva, zotavenia z traumy a týrania, zotavenia zo závislosti, krízového riadenia, zvládania konfliktov, prekonávania reakcií, projekcii, rozhodovania, vyjadrovanie a duchovný rozvoj. (podrobnosti nájdete v časti Krátke kurzy v časti KURZY na tejto webovej stránke).

Rodičovské vzdelávanie - webové semináre a workshopy zamerané na rodičovské zručnosti týkajúce sa vývoja dieťaťa, detských potrieb, starostlivosti o rodičov a komunikačných schopností, a to tak pre zručnosti rodičov, ako sú bežné deti, aj detí so špeciálnymi potrebami.

Na Slovensku výuka funguje v angličtine a slovenčine v psychofonetiky rámci školy „Skola Empathie“ (škola empatie) v Bernolakove a Košiciach.