Detail kurzu

ONLINE : Základná odborná príprava technikov požiarnej ochrany

BE-SOFT a.s.

Popis kurzu

Cieľom základnej odbornej prípravy technika požiarnej ochrany je pripraviť absolventov ku skúške odbornej spôsobilosti a k získaniu osvedčenia požiarneho technika.
Zakladáme si na kvalite školenia a poskytnutých informácii,od­bornosť garantujú lektori z Prezídia Hasičského a záchranného zboru MV SR.

Ponúkame aj ďalšie akreditovane kurzy za zvýhodnené akciové ceny: kvalifikačný kurz Základný kurz bezpečnostných technikov – otvárame 26.4.2021, kurz Lektor – otvárame 20.4.2021 akciové baliky kurzov nájdete na www.besoft.sk

Obsah kurzu

Základná odborná príprava sa vykonáva v rozsahu 120 hodín. Obsahom základnej odbornej prípravy je výklad platnej legislatívy na úseku ochrany pred požiarmi. Absolvent získa teoretické vedomostí, praktické skúseností a aplikačné postupy, ktoré sú potrebné na výkon funkcie technika požiarnej ochrany. Bonus: Účastníci obdržia softvérovú aplikáciu pomocou ktorej si môžu overovať vedomosti formou elektronických testov vydaných pokynom prezídia HaZZ aj s vyhodnotením.

Na našej www.besoft.sk si môžete ZDARMA aktivovať INFORMAČNÝ SPRAVODAJ, kde Vás pravidelne informujeme o novinkách v oblasti BOZP, OPP, životného prostredia a civilnej ochrany , o seminároch, kurzoch, školeniach a zmenách legislatívy . https://www.besoft.sk/…e-informacie

NAŠE ĎALŠIE PRODUKTY: Softvér BTS – nástroj uľahčujúci tvorbu dokumentácie a evidencií. E-learning – moderný systém vzdelávania elektronickou formou. Informačný portál – vždy aktuálne informácie z oblastí BOZP, OPP, ŽP a CO. E-klient – efektívna správcovská aplikácia pre sieťových klientov.

Cieľová skupina

Základná odborná príprava technikov požiarnej ochrany sa uskutočňuje v zmysle §11 zákona č. 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znp. Podmienkou zaradenia do odbornej prípravy je ukončené úplné stredné vzdelanie. Na záver získa účastník potvrdenie o absolvovaní základnej odbornej prípravy technika PO, ktoré je potrebné predložiť skúšobnej komisii na overenie odbornej spôsobilosti na príslušnom krajskom riaditeľstve HaZZ.

BONUS: Účastníci obdržia softvérovú aplikáciu pomocou ktorej si môžu overovať vedomosti formou elektronických testov vydaných pokynom prezídia HaZZ aj s vyhodnotením. Prednášajú lektori z prezídia HaZZ.

Miesto konania: Astrova 2/A, Bratislava – Ružinov

Poznámka k cene

Možnosť zaplatiť kurz aj na splátky bez navýšenia. Zľavy pri využití akciového balíka kurzov. Kurz je možné absolvovať aj cez RE-PAS (príspevok na rekvalifikáciu ÚPSVR). V cene kurzu občerstvenie - káva, čaj, minerálka, chlebíčky.

Kontaktná osoba

Phdr. Anna Dérerová
+421 911 650 622
dererova@besoft.sk

Hodnotenie




Organizátor