Detail kurzu
ONLINE Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností - hygienické minimum
BE-SOFT a.s.
Popis kurzu
Školenie je určené pre
- každého pracovníka v potravinárstve, ktorý nemá odborné vzdelanie stredoškolské alebo vysokoškolské v príslušných smeroch v zmysle Vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z.z. v platnom znení
- záujemcov o prácu v potravinárstve
- záujemcov o podnikanie v potravinárstve
Obsah kurzu
- Legislatíva SR a EÚ platná pre potravinárske prevádzky
- Základné hygienické požiadavky na predaj, skladovanie, manipuláciu a uvádzanie potravín do obehu
- Základné požiadavky na osobnú a prevádzkovú hygienu
- Plány HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný program
- Základné hygienické požiadavky na nakladanie s odpadmi
- Základné legislatívne požiadavky na potravinárske prevádzkarne
- Epidemiologicky závažné činnosti
- Dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia (regulácia živočíšnych škodcov)
- Povinnosti pracovníkov potravinárskej prevádzky, zdravotná a odborná spôsobilosť
Cieľová skupina
PotravinárstvoHodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality