Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva,výučba prebieha prezenčnou formou,vyučuje sa v Trnave,Piešťanoch,Bratislave a Liptovskom Mikuláši.Cieľom kurzu je získať kvalifikáciu v odbore Kozmetika a robiť Vašu vysnívanú prácu. Kurz je určený pre osoby od 18 rokov s ukončeným minimálne stredoškolským vzdelaním. Ľudia so základným vzdelaním nemôžu tento kurz absolvovať.

TERMÍNY  ZAČIATKU KURZU AJ VÝUČBY  POSKYTUJEME  INDIVIDUÁLNE, ČO PRINÁŠA ÚČASTNÍKOM KURZU KOMFORT V ZLADENÍ SI ČASU  VÝUČBY  S OSTATNÝMI  POVINNOSŤAMI

Odporúčam využiť letné mesiace, nakoľko tento kurz od 1.9.2022 bude mať vyššiu cenu.

Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná anatómiu kože,hygienu a epidemiológiu,prevádzkový poriadok,chémiu kozmetických prípravkov,dermatológiu,choroby kože a kozmetické chyby,kozmetiku,technológiu.Ovláda pracovné postupy pri diagnostike pleti,starostlivosti o jednotlivé typy pleti,masáži pleti,čistení pleti,používaní kozmetických prípravkov,depilácií,líčení,úprave a farbení obočia,farbení rias.Je zručný v používaní nástrojov a prístrojov potrebných pri práci v kozmetickej prevádzke.Je schopný poskytnúť klientovi odborné poradenstvo.Vie použiť estetickú úpravu pleti ako súčasť celkovej starostlivosti o harmonickú osobnosť.

Rozsah vzdelávacieho programu je 450 hodín,z toho 170 hodín teórie a 280 hodín praktických cvičení

Metódy výučby-prednášky a diskusie,praktické cvičenia a odborný výcvik v osvojovaní si techník v kozmetickej starostlivosti.V našom školiacom stredisku vyučujú odborné lektorky s praxou, od roku 2001 sme vyškolili mnohých absolventov,ktorí túžili zmeniť prácu a dosiahli svoj cieľ.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre osoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti Kozmetik-Kozmetička a chcú sa v tomto odbore zamestnať alebo si otvoriť živnosť.

Tento kurz sa dá absolvovať aj cez úrad práce, program Repas

Certifikát Osvedčenie o vzdelaní Poznámka k cene

celá výučba bez ďalších poplatkov

Hodnotenie




Organizátor