Detail kurzu

Tvorba profesionálneho profilu na LinkedIN (PREZENČNE alebo ONLINE cez ZOOM) - pre skupinu 3-5 osôb, rozsah 4 hodiny

LAPIS IT, s.r.o.

Popis kurzu

Firemné školenie pre vašu spoločnosť na mieru kdekoľvek na Slovensku alebo ONLINE cez ZOOM. Cena je uvedená za celú skupinu 3-5 osôb a rozsah školenia 4 hodiny vrátane DPH. Termín a osnovu prispôsobíme potrebám vašej spoločnosti.

Kurz je určený pre podnikateľov, obchodníkov, majiteľov firiem, manažérov a pre všetkých profesionálov, ktorí si potrebujú budovať svoju značku a/alebo podporovať budovanie firemnej značky cez svoju osobu. Profesionálny profil vám pomôže získavať viac zákazníkov (B2B aj B2C) v online prostredí, prípadne viac dodávateľov alebo spolupracovníkov, ktorých pri svojej práci potrebujete. LinkedIN je celosvetovo najúspešnejšia profesionálna sociálna sieť pre pracovné kontakty.

Obsah kurzu

Profesionálny LinkedIN profil:

  • Príprava tvorby profesionálneho LinkedIN profilu
  • Strategický pohľad na profil 
  • Úprava profilu priamo na LinkedIN
  • Praktické tipy pre profil a nastavenia
  • Pracovné listy ako pomôcka pri príprave podkladov

Cieľová skupina

Kurz je určený pre podnikateľov, obchodníkov, majiteľov firiem, manažérov a pre všetkých profesionálov, ktorí si potrebujú budovať svoju značku a/alebo podporovať budovanie firemnej značky cez svoju osobu.
Certifikát Osvedčenie o absolvovaní školenia Poznámka k cene

V cene školenia je zahrnuté osvedčenie. V cene nie sú zahrnuté dopravné náklady. Cena je uvedená s DPH za celý rozsah školenia 4 hodiny. Pri skupine 6-10 osôb je cena s DPH 312,00 EUR/4 hodiny školenia.

Kontaktná osoba


0904 406 653
lapis@lapis.sk

Hodnotenie




Organizátor