Detail kurzu

Odborná príprava na prácu pri odstraňovaní azbestu a materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb

BE-SOFT a.s.

Popis kurzu

Odborná príprava je určená osobám, ktoré sa pripravujú na pracovné činnosti pri odstraňovaní azbestu alebo materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb pri búracích prácach, údržbárskych prácach, opravách a iných činnostiach spojených s manipuláciou s materiálmi obsahujúcimi azbest a s expozíciou azbestovému prachu.

Forma vzdelávania: prezenčne

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu termínu. 


Obsah kurzu

Absolvent získa vedomosti a informácie potrebné na bezpečné odstraňovanie azbestu a materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb. Oboznámi sa s právnymi predpismi upravujúcimi problematiku ochrany zdravia pri práci s azbestom. Má vedomosti o škodlivých účinkoch azbestového prachu na zdravie ľudí a o účinných ochranných a preventívnych opatreniach pri práci na zníženie expozície prachu s obsahom azbestu, o bezpečných pracovných postupoch a používaní účinných osobných ochranných pracovných prostriedkov pri práci. Absolvent je pripravený vykonávať práce súvisiace s manipuláciou s azbestom a materiálmi obsahujúcimi azbest zo stavieb s dodržaním zásad ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci.

Cieľová skupina

Cieľovou skupinou sú najmä osoby zodpovedné za prevádzkovanie odstraňovania azbestu alebo materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb a zamestnanci fyzických osôb – podnikateľov a právnických osôb oprávnených na odstraňovanie azbestu alebo materiálov obsahujúcich azbest zo stavieb.
Certifikát doklad o absolvovaní odbornej prípravy

Kontaktná osoba

PhDr. ingrid Kuzmínová
0911 650 883
kuzminova@besoft.sk

Hodnotenie




Organizátor