Detail kurzu

ACCA - Performance Management

PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o.

Popis kurzu

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants, Asociácia certifikovaných účtovníkov) patrí medzi najväčšie a najrýchlejšie sa rozvíjajúce medzinárodné profesijné organizácie v odbore účtovníctva. Je uznávaná v 170 krajinách a v súčasnosti má viac ako 500 000 členov a študentov.

Akadémia získala status PLATINUM LEARNING PARTNER organizácie ACCA. Je to najprestížnejšie ocenenie, ktoré vzdelávacia inštitúcia môže získať a okrem kvality lektorov a vynikajúceho organizačného zabezpečeniu kurzov vyjadruje aj nadpriemernú úspečnosť študentov pri skúškach.

Účelom kvalifikácie ACCA je poskytnúť jej absolventom účtovné a finančné znalosti a vedomosti a tiež profesijné hodnoty, ktoré im umožnia stať sa uznávanými finančnými odborníkmi a vybudovať si úspešnú kariéru v akomkoľvek odvetví, v poradenstve, vo verejnej inštitúcii či v súkromnom sektore.

Kvalifikácia ACCA je dokladom Vašich znalostí a vedomostí v oblasti účtovníctva a finančného riadenia podniku a umožní Vám získať zaujímavejšiu a náročnejšiu prácu.


Obsah kurzu

https://www.accaglobal.com/in/en/student/exam-support-resources.html

Cieľová skupina

Kurz je určený pre finančných a ekonomických riaditeľov, pre účtovníkov obchodných spoločností a bánk, pre audítorov a asistentov audítorov.
Poznámka k cene

Cena kurzu: 690 EUR + DPH. Poplatok za skúšku je 170 EUR

Hodnotenie




Organizátor