Detail kurzu

Mzdy a personalistika online

Agentúra JASPIS s.r.o.

Popis kurzu

Naučte sa spracovávať mzdy aj keď ste úplný začiatočník. Lektori si pre Vás pripravili množstvo príkladov, vďaka ktorým pochopíte výpočet miezd, odvodov, či daní. Už ste sa v minulosti so mzdami stretli? Príďte si na kurz osviežiť vedomosti a zistiť, čo sa zmenilo v zákonoch. Náš kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR. Absolvujte ho v pohodlí domova alebo vašej kancelárie online vďaka aplikácii Zoom.

Obsah kurzu

Ako bude výuka  prebiehať?

Vďaka aplikácii Zoom sa ocitnete vo virtuálnej učebni, kde sa spolu s ďalšími klientmi stretnete naživo s lektorom. Bude Vám postupne vysvetľovať teóriu, budete môcť klásť otázky, ak by ste niečomu neporozumeli, podobne ako v triede. Máme pripravených množstvo príkladov na základe ktorých si precvičíte prebrané učivo. K dispozícii Vám budú prezentácie a skriptá, lektor s vami bude zdieľať obrazovku svojho počítača, kde vám vysvetlí mzdovú agendu, vypočítať mzdy, odvody, vyplňovať všetky tlačivá a výkazy súvisiace s evidenciou zamestnancov, s poisťovňami a daňovým úradom.


Čo vás na kurze čaká?

Každý lektor si dáva záležať, aby teóriu preniesol do praxe. Na úvod sa zoznámite s legislatívou (Zákonník práce, Zákon o zamestnanosti, Zákon o zdravotnej a sociálnej poisťovni, Zákon o dani z príjmov) a zorientujete sa v pracovno-právnych vzťahoch. Na príkladoch z praxe vám lektor ukáže výpočet miezd, či odvodov.


Detailný obsah kurzu:

1. Pracovno-právne vzťahy
2. Odmeňovanie
3. Výpočet mzdy zamestnancom
4. Náhrady cestovných a iných výdavkov
5. Zákon o zdravotnej a sociálnej poisťovni
6. Sociálne, nemocenské a dôchodkové dávky poistenia
7. Výpočet dane z príjmov fyzických osôb
8. Sociálny fond
9. Štátne sociálne dávky

Čo je zahrnuté v cene?

- prístup k online video konferencii s lektorom 
- prístup k online materiálom kurzu - prezentácie, príklady
- akreditované osvedčenie po absolvovaní kurzu,
- neobmedzený prístup do zákazníckej zóny
 

Vyžaduje sa len aby ste si stiahli bezplatnú aplikáciu Zoom - zašleme vám podrobný návod ako si ju nainštalujete a ako sa do učebne prihlásite. Je to jednoduché, ak ale budete mať akékoľvek otázky, požiadavky na technickú alebo inú pomoc, obráťte sa, prosím, na nás.

Všetky ostatné potrebné materiály a tlačivá si môžete stiahnuť zo zákazníckej zóny, kde neustále pribúdajú aktuálne verzie

Akreditované osvedčenie získate po úspešnom absolvovaní teoretického a praktického testu (min. úspešnosť na získanie je 60%).

Za príplatok 19 € vám vydáme osvedčenie aj v cudzom jazyku.
 

Ostaňme v kontakte aj na Facebooku
Pravidelne dokumentujeme atmosféru na kurzoch, ako to u nás vyzerá a čím Agentúra Jaspis práve žije. 

 

Kontaktná osoba

Ing. Nela Smandrová
+421255422588
jaspis@jaspis.sk

Hodnotenie




Organizátor