Detail kurzu

Kurz meditácie krok za krokom

OZ Tvorivá dielňa

Popis kurzu

Z obsahu: polohy tela, dýchanie, stavy mysle, vízie a realita, aktívna a pasívna meditácia, meditácia v pohybe a iné. Pre začiatočníkov aj pokročilých. Meditácia je najprirodzenejší a zároveň najzdravší stav, v ktorom fyzické telo spúšťa samoregeneračné procesy. 

Obsah kurzu

Pravidelná meditácia zvyšuje odolnosť psychiky na stres, ozdravuje telo, pomáha vidieť udalosti života z nadhľadu, lieči traumy, harmonizuje a prináša pozitívnejšie videnie sveta. Kurz obsahuje 4 lekcií po 90 minút. Pokračuje zážitkovými workshopmi, rituálom Vortex a kurzami Modrej planéty. Každá lekcia obsahuje 40-50 minút meditáciu, praktický nácvik dýchania a meditačných pozícií na meditačnom koberci a základy klasickej meditácie. Kurz vedie krok za krokom k hlbokej meditácii a stavu rozšíreného vedomia, prehlbuje intuíciu a mimozmyslové schopnosti a náročnosť sa pomaly zvyšuje s každým ďalším stupňom. Meditácie sú v príjemnom prostredí galérie a naučíte sa všetko o základoch a typoch meditácií, rozdieloch medzi východným a západným spôsobom a všetko si prakticky vyskúšate. Obsahuje aj techniky astrálnej projekcie vedomia a prirodzenej aktivácie tretieho oka a iné. Ide o intenzívny výcvik meditácie vhodný pre každého aj úplných začiatočníkov aj pokročilých, absolventom odporúčame zopakovať aspoň 2-3 krát do roka a meditovať každý deň pre ďalší rozvoj meditačných schopností. Vhodné je pohodlné oblečenie, prípadne vlastná podložka, pre všetkých účastníkov sú pripravené meditačné vankúše. Maximálny počet ľudí v jednej skupine je 8 osôb.Základy klasickej meditácie, pasívnej, aktívnej aj meditácie v pohybe. Klasická meditácia a astrálne cestovanie, premietanie vedomia, aktivácia tretieho oka a iné.
Lektorka: Spoluzakladateľka združenia ZIV, lektorka umeleckých kurzov a kurzov rozvoja osobnosti, teambuildingových programov pre firmy, umeleckých programov, autorka meditačného systému Modrá Planéta, kníh a publikácií.

Cieľová skupina

záujemcova o meditáciu a meditačné techniky
Hodnotenie




Organizátor