Detail kurzu

PC KURZ s medzinárodným certifikátom - Windows, Excel, Word, PowerPoint, Outlook, IT Bezpečnosť (cez KOMPAS zdarma)

SYNERGY o.z.

Popis kurzu

Komplexný prezenčný kurz ECDL zo štyrmi modulmi, ECDL je systém na overovanie (certifikáciu) znalostí a zručností v oblasti práce s výpočtovou technikou určený pre bežného používateľa osobného počítača.

Odvážte sa skočiť do digitálneho sveta a nadobudnite všestranné schopnosti s naším PC kurzom s medzinárodným certifikátom ECDL/ICDL. Naučte sa ovládať Windows 10 a 11, staňte sa expertom na Word a Excel 365 a vytvárajte pôsobivé prezentácie v PowerPointe 365. Tento kurz je navrhnutý tak, aby vám pomohol maximalizovať efektivitu a produktivitu vo vašej každodennej práci a zvýšil vaše schopnosti v digitálnom svete. Certifikáty systému ECDL sú medzinárodne rešpektovanými dokladmi o tom, že ich držiteľ dosahuje požadovanú úroveň (štandard) znalostí a zručností z príslušnej oblasti IT, ktorú preukázal na testoch podľa celosvetovo platnej metodiky.


Obsah kurzu

M2 – Základy práce s PC (MS Windows 10 alebo 11 podľa záujmu)

Windows 10 a 11: Naším kurikulom vás prevádzame cestou základov operačných systémov Windows 10 a 11 až po pokročilé funkcie, ktoré optimalizujú váš čas a zvyšujú efektivitu práce. Osvojte si umenie personalizácie a správy softvéru, učte sa o dôležitosti bezpečnosti a ochrany dát a zvýšte svoje schopnosti s pokročilými nástrojmi, ako sú Správca úloh a Systémový monitor.M3 – MS

Word 365

Word 365: Sprievodíme vás krokom po kroku, ako vytvárať, upravovať a formátovať texty, ako profesionálne pracovať s obrázkami a grafickými prvkami a ako efektívne využívať tabuľky a grafy. Naučíme vás, ako maximalizovať výhody používania šablón a ako zlepšiť spoluprácu a zdieľanie dokumentov s kolegami.

M4 – MS Excel 365

Excel 365: Od základov tvorby, úpravy a formátovania buniek až po pokročilé analýzy dát pomocou funkcií a vzorcov - náš kurz vám ukáže, ako využívať Excel na plný plyn. Osvojte si umenie vizualizácie dát pomocou grafov, zvládnite pivot tabuľky a tvorbu makier, aby ste sa stali expertom na dátové modely.

M6 – MS PowerPoint 365

PowerPoint 365: Prejdite s nami cestou od základov tvorby a úpravy prezentácií, cez zvládnutie práce s multimédiami, až po vytváranie pútavých animácií a prechodov. Naučíme vás, ako vytvoriť prezentácie, ktoré udržia pozornosť divákov pomocou šablón a tém a ako využívať pokročilé funkcie pre účinné prezentácie.

V prípade požiadavky Vás naučíme aj iné ECDL/ICDL programy.

Cieľová skupina

Nezamestnan a zamestnaný,

Začiatočníci aj pokročilí, buďte v popredí digitálneho sveta s naším PC kurzom, akreditovaným ECDL/ICDL certifikátom! Vzdelajte sa vo svojom vlastnom tempe a získajte univerzálne schopnosti, ktoré zvýšia vašu produktivitu a profesionalitu na pracovisku. Náš kurz je navrhnutý tak, aby vyhovoval rušným pracovným harmonogramom a poskytoval flexibilitu učenia, kedykoľvek a kdekoľvek. Vzdelávajte sa s nami a získajte hlboké pochopenie IT, ktoré vás odlišuje a posúva vpred. Nezmeškajte túto príležitosť a prihláste sa hneď teraz!

Certifikát ICDL/ECDL certifikát Poznámka k cene

v ceje sú zahrnuté učebné materiály.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať