Detail kurzu

Kurz rozšírených hodín praxe pre kozmetičky

Beauty College BCL (SENI s.r.o.)

Popis kurzu

Beauty College 

Potrebujete nabrať zručnosť, alebo zopakovať si postupy kozmetických ošetrení? Radi Vám s tým pomôžeme.

ROZSAH: 12 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
UKONČENIE: potvrdenie o absolvovaní praxe



Obsah kurzu

Čo sa u nás naučíte

Pracovať v kozmetickom salóne, či otvoriť si vlastný kozmetický salón, to je vždy skúška vedomostí a zručností. Na to, aby ste neboli pod stresom a tešili sa do práce je potrebné, aby ste mali všetky úkony zvládnuté na 120% a my Vám s tým radi pomôžeme. Kurz je pre maximálne 2 ľudí, preto je možnosť dokonale ho nastaviť pre Vaše potreby a zdokonaliť Vaše zručnosti.

Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z praktickej časti, počas ktorej sa opakujú aj základné teoretické tézy pod vedením skúseného lektora. Prax sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záujmu zabezpečiť sami, alebo ju zabezpečíme my. Po absolvovaní kurzu dostanete potvrdenie o absolvovaní praxe a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre vyučené kozmetičky, ktoré sa necítia sebavedomo pri výkone kozmetických úkonov, prípadne pre kozmetičky, ktoré sa k práci vracajú po dlhšej pauze.

Certifikát Potvrdenie o absolvovaní praxe alebo certifikát Poznámka k cene

Kde a ako kurz prebieha Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z praktickej časti, počas ktorej sa opakujú aj základné teoretické tézy pod vedením skúseného lektora. Prax sa vykonáva na modelke, ktorú si

Kontaktná osoba


0905777456
info@bcl.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať