Detail kurzu

MASTERCLASS - 6 TYPOV MASÁŽE tváre a dekoltu

Beauty College BCL (SENI s.r.o.)

Popis kurzu

Beauty College 

MASÁŽ MASTER +

  • - špecialista na masáže
  • - 6 typov tvárových masáží
  • - zamerané predovšetkým na praktickú časť


Obsah kurzu

MASÁŽ MASTER +

Kozmetický kurz vhodný pre začiatočníkov, ale tiež pre kozmetičky, ktoré chcú byť v masážach tváre, krku a dekoltu skutočnou špičkou. Kurz zahŕňa 6 rôznych typov masáži.

ROZSAH: 3 x 8 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
UKONČENIE: certifikát

Čo sa u nás naučíte

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti ( pri každom type masáže je 45 min teoretická časť, 4 hod praktická časť, prestávka), pod vedením skúsených lektorov. Praktická časť sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záujmu zabezpečiť sami, alebo ju zabezpečíme my. Je samozrejme možnosť vyskúšať si masáže v rámci kurzu po dohode aj na vlastnej pleti. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení, učebné materiály a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre profesionálov v oblasti kozmetiky, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti a zručnosti v rôznych typoch masáží.

Certifikát Kde a ako kurz prebieha Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti pod vedením skúsených lektorov. Pri každom type masáže je 45 min teoretická časť, 4 hod praktická časť

Kontaktná osoba


0905777456
info@bcl.sk

Hodnotenie




Organizátor