Detail kurzu

Popis kurzu

Všetko o zmenách v školskej legislatíve, ktoré vás čakajú od septembra 2023.

Obsah kurzu

Orientujte sa v reforme podporných opatrení, zmien v poradenskom systéme, inklúzie v školskom zákone z mája 2023, aby ste sa vedeli dobre pripraviť na nový školský rok, chystané zmeny a novinky.

Webinár reaguje na jednu z najväčších noviel zákona k téme inkluzívneho vzdelávania, ktorú schválil parlament v máji 2023. Nenechajte si ujsť najnovšie informácie z rúk jedného zo spolupracovníkov tejto novely. Webinár finančne prispeje aj na dlhodobé poradenstvo v oblasti legislatívy pre školy a poradenské zariadenia.

Príďte si pre informácie o všetkých aktuálnych zmenách a novinkách v novelách školského zákona 245/2008 a zákona 138/2019 o PZ a OZ. Čo prinesú zmeny vo vyhláškach a nariadeniach vlády? Dozviete sa všetko aj o ďalších zmenách, ktoré budú účinné už k 1. 9. 2023.

Máme pre Vás aj niečo navyše: Účastníkom tohto webináru budeme emailom doposielať všetky zmeny a aktuality vyhlášok, ktoré sa nestihnú schváliť do konania tohto webináru. Neprídete tak o žiadne dôležité informácie.

Okrem toho: Účastníci webináru dostávajú možnosť bezplatného emailového poradenstva, ktoré realizuje Inklucentrum.

Cieľová skupina

  • pedagogickí a odborní zamestnanci škôl
  • riaditelia a riaditeľky škôl a školských zariadení
  • školské úrady, inšpektori, zamestnanci NIVAM a VUDPaP, lektori iných kurzov
  • poradenské zariadenia
Certifikát Aj absolvovaním tohto webinára môžete získať získať Certifikát Inklucentrum, ktorý vás oprávňuje žiadať o príplatok za profesijný rozvoj u svojho zamestnávateľa. Je potrebné absolvovať aspoň 10 webinárov s označením akreditované.
Hodnotenie




Organizátor