Detail kurzu

BOZP školenie pre pracovníkov – práca s chemickými faktormi

Ekotoxikologické centrum Bratislava s.r.o.

Popis kurzu

Webinár poskytuje základné informácie pre bezpečnú prácu s chemickými faktormi na pracoviskách z hľadiska chemickej legislatívy.

Obsah kurzu

Európska chemická legislatíva kladie rozšírené požiadavky na komunikáciu v dodávateľskom reťazci a to z hľadiska povinných informácií o výrobkoch, chemických látkach a zmesiach.

Ťažiskovou legislatívou je nariadenie REACH, ale požiadavky na informácie súvisia aj s nariadením CLP, teda klasifikáciou označovaním a balením chemických látok a zmesí.

Expozičné scenáre sumarizujú kľúčové informácie z hodnotenia chemickej bezpečnosti vypracovaného na účely registrácie látky podľa nariadenia REACH. Opisujú odporúčanie registrujúceho, aby ste kontrolovali expozíciu pracovníkov, spotrebiteľov a životného prostredia s cieľom zaistiť bezpečné používanie chemických látok a zmesí ktoré ich obsahujú.

Cieľová skupina

pracovníkom zodpovedným za manažment chemických látok, BOZP, použitie chemických látok na pracovisku, zabezpečenie bezpečnosti pre pracovníkov a životné prostredie, následným užívateľom…

Kontaktná osoba

Matej Murín
02 45943712
conference@ekotox.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať