Detail kurzu

Ako vďaka konkrétnym odporúčaniam zvýšiť svoj konverzný pomer, obrat a zisk

Pricemania Academy

Popis kurzu

Na workshope získate konkrétne odporúčania pre váš web od človeka, ktorý sa na túto tému špecializuje a spolupracuje s poprednými spoločnosťami v oblasti e-commerce v Českej republike aj na Slovensku. Tieto odporúčania vám pomôžu skvalitniť web pre užívateľov, zvýšiť návštevnosť, obrat a zisk a robiť efektívnejší marketing.
Mentor váš web / e-shop ešte pre workshopom podrobí komlpexnej analýze, a tak je priamo na workshope schopný prísť s konkrétnymi návrhmi a odporúčaniami, čo zlepšiť, aby bol váš e-shop úspešnejší.


PRE KOHO JE WORKSHOP URČENÝ:

Workshop je určený najmä pre malé a stredné, ale aj veľké e-shopy a online projekty, ktoré zatiaľ nevyužívajú svoj potenciál naplno a chceli by na svojom e-shope niečo zmeniť. Ak potrebujete upozorniť na oblasti, ktoré sú vo vašej stratégii problematické a v ktorých je veľký priestor na zlepšenie, tento workshop je práve pre vás.
ČO BY STE UŽ MALI OVLÁDAŤ PRED ÚČASŤOU NA WORKSHOPE:
Workshop je vhodný pre úplných začiatočníkov aj stredne pokročilých, dôležité je, aby ste mali konkrétny web, ktorého výkonnosť potrebujete zlepšiť. A predovšetkým by ste mali mať chuť na vašom e-shope pracovať viac.


Obsah kurzu

ČO SA NA WORKSHOPE NAUČÍTE:

V rámci analýzy vášho online projektu si prejdeme celý e-shop kúsok po kúsku a ukážeme si problémové miesta. Vždy pre vás bude mať mentor pripravenú reálnu ukážku, ako by mala úprava vyzerať, aby ste ihneď vedeli, ako danú chybu čo najlepšie opravíte. Pripraví pre vás taktiež mnoho ďalších ukážok úspešných úprav v iných e-shopoch, aby ste lepšie vedeli, ako váš e-shop posunúť o niekoľko levelov vyššie.

KTORÉ VÝRAZY / NÁSTROJE SA NAUČÍTE?

Z workshopu odídete s množstvom nových vedomostí, postrehov, ktoré viete okamžite začať využívať v praxi, bez žiadnych teoretických „omáčok“.

ČO SI ZOBERTE SO SEBOU NA WORKSHOP?

Notebook alebo tablet, ale hlavne pozitívne myslenie a pripravenosť zmeniť a zlepšiť zabehnuté procesy a veci vo vašom podnikaní.

Hodnotenie




Organizátor