Detail kurzu

Vyjednávame na diaľku

PDCS

Popis kurzu

Pravdepodobne komunikujete s dodávateľmi kvôli zníženiu nákladov. Možno rozprávate s projektovými partnermi, aby akceptovali posun v aktivitách. Alebo s nájomníkmi, aby vám zaplatili nájomné včas. Či so zamestnávateľom, aby vám neprimerane neskracoval úväzok a neznižoval mzdu? Na online kurze Vyjednávame na diaľku si ukážeme, ako dosahovať dohodu aj keď sme na videohovore online alebo sa počujeme len cez telefón. Kurz sa koná od 9:00 do 13:00 a účastníci pred kurzom dostanú inštrukcie k pripojeniu sa online. 

Obsah kurzu

V čase veľkých zmien, aké práve zažívame, sa často potrebujeme s druhými dohodnúť. Niekedy požiadať o zhovievavosť, inokedy trvať na dodržaní dohodnutých podmienok. Vyjednávame a hľadáme riešenia, ktoré zmiernia už tak komplikovanú situáciu. Na online kurze Vyjednávame na diaľku si ukážeme, ako dosahovať dohodu aj keď sme na videohovore online alebo sa počujeme len cez telefón. Tieto zručnosti sa vám zídu aj neskôr, keď sa mnoho vecí bude dať riešiť aj osobne.

Hlavné témy kurzu budú:

  • Ako vyjednávať o peniazoch v čase neistoty a obáv z budúcnosti.
  • Akú výhodu nám dáva aktívne počúvanie aj pri komunikovaní po telefóne či online.
  • Ako postupovať, keď sa potrebujeme dohodnúť a v rozhovore panuje nedôvera.
  • Ako ukľudniť emočne vypätú diskusiu, v ktorej obe strany trvajú na svojom.
  • Ako kombinovať požiadavky a ústretovosť pri jednaní na diaľku.
  • Ako postupovať, keď sa komunikácia presunie do e-mailu.
  • Vyskúšate si vyjednávanie vo videohovore a získate spätnú väzbu.


Ako prebieha online kurz? 

Prihláseným účastníkom vopred pošleme link, cez ktorý sa dostanete na online Zoom stretnutie. V priebehu kurzu vám lektori posielajú materiály v rámci Zoomu, delia vás do menších skupín, posielajú linky na videá, dávajú vám priestor na vyskúšanie si vyjednávania a spätnú väzbu.

Kurz nevyžaduje osobitnú znalosť online nástrojov. Jediné, čo potrebujete, je wifi pripojenie z miesta, kde sa nachádzate a zariadenie s kamerou (počítač, tablet, mobil).

Certifikát Účastníci získajú certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor