Detail kurzu

Motivácia a sebamotivácia

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

"Poraďte mi, ako mám motivovať ľudí. Vyskúšal som už všetko a aj tak nerobia, ako chcem. Mám to ešte skúšať? Nie je ľahšie ich vyhodiť a nájsť nových ľudí?" Ľahšie to určite je, ale neefektívne a už vôbec nie dlhodobo, lebo sa rovnaká situácia bude iba opakovať. Čo s tým? Pozrieť sa na motiváciu z iného uhlu pohľadu a získať tak mocný nástroj k zvýšeniu nielen výkonu, ale aj spokojnosti ľudí. Nový pohľad získate na tréningu Motivácie.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- čo je to naozaj motivácia

- prečo vonkajšia funguje iba krátko

- čo sú najčastejšie demotivátory

- že jediná účinná motivácia je vnútorná

- ako ju nájsť a “prebudiť”

- spoznáte 15 spôsobov nefinančnej motivácie

- že, ak chcem zapalovať, musím horieť ja sám :-)


PRÍNOSY PRE VÁS:

Získate nástroj ako zvýšiť výkon aj spokojnosť podriadených. Zamyslíte sa nad vlastnou vnútornou motiváciou a porozumiete viac sami sebe. Naučíte sa lepšie presvedčiť ostatných. Stanete sa lepším lídrom. Dokážete využiť motiváciu v pracovnom aj osobnom živote.


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk


Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor