Detail kurzu

PÝTAJ SA - tréning obchodných zručností

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Kto sa pýta, vedie rozhovor, kto sa pýta správne, úspešne obchoduje. Tato veta presne vystihuje základ tréningu Úspešný predaj. Aj keď veľa obchodníkov vie, že by sa mali zákazníka alebo klienta pýtať, v praxi to vyzerá naozaj inak. Veľakrát počujeme jeden dlhý monológ a tomu verte, že nehovorí zákazník, ale predajca či obchodný zástupca. Až niekedy "obdivujem", čo všetko dajú na jeden nádych. Lenže... Potom sa čudujú, prečo boli pri predaji neúpešní. Keď sa spýtam, čo  sa dozvedeli, odpoveďou je NIČ. Tak poďme smer komunikácie otočiť a vziať kontrolu nad obchodným rozhovorom aj úspešným výsledkom do vlastných rúk. Ako viesť obchodný rozhovor otázkami, aké otázky použiť, kedy ich použiť a veľa ďalšieho sa dozviete na tréningu Úspešný predaj. 

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • prečo viesť obchodný rozhovor otázkami
  • aké otázky použiť
  • kedy otázky použiť
  • prečo a ako zákazníka počúvať
  • ako so získanými informáciami počas rozhovoru pracovať
  • že otázky nás dovedú k úspešnému cieľu


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša úspešnosť v obchodovaní. Vďaka správne položeným otázkam sa naučíte vybrať správny argument a zvládnuť námietky. 


Dĺžka tréningu: 2 dni

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: firemné tímy do 12 osôb

Termín a miesto: po dohode so zadávateľom


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Tréningy zamerané na predaj sú určené pre každého, kto chce získať väčšiu istotu pri predaji a zvýšiť úspešnosť svojho predaja, predovšetkým pre: obchodných manažérov, obchodných zástupcov, obchodných konzultantov, predajcov, nákupcov, predajcov po telefóne, vedúcich obchodného tímu, predajcov v maloobchode, vedúcich predajní, pracovníkov oddelenia služieb.
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor