Detail kurzu

Rekvalifikačný kurz: KUCHÁR - KUCHÁRKA .Dávame do pozornosti, od apríla 2024, si môžu zamestnaní aj nezamestnaní požiadať svoj príslušný Úrad práce o preplatenie rekvalifikačného kurzu, kde Vám dajú potrebné tlačivá, ktoré Vám potvrdíme v našej agentúre - taktiež organizujeme skúšku na odbornú spôsobilosť,na základe ktorej si môžete otvoriť živnosť .

Vzdelávacia agentúra AMOS-K, spol. s r.o.

Popis kurzu

Rekvalifikačný kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR, podľa nového zákona o celoživotnom vzdelávaní č. 568/2009 Z.z., číslo potvrdenia o akreditácií 3547/2018/67/1.

Obsah kurzu

Počet vyučovacích hodín: 500
Poplatok: 780 €  -možnosť uhrádzať v splátkach

-pri uhradení celej sumy naraz ( nie na splátky),  je zľava z pôvodnej sumy 780 €) -5%, teda za 740 €.

Najblížšie termíny výučby: INDIVIDUÁLNE, POĽA OSOBNEJ DOHODY, PRISPÔSOBENÉ VAŠIM POŽIADAVKÁM  A MOŽNOSTIAM


Absolvent rekvalifikačného kurzu ovláda technológiu prípravy jedál, zásady hygieny, odbornú terminológiu, normovanie a kalkulácie množstva surovín pri príprave jedál, spracovanie a uskladňovanie surovín, prácu s prístrojmi a zariadeniami pri príprave pokrmov...estetické úpravy a stolovanie pokrmov v bežnej prevádzke pri stolovaní.

Praktická výučba prebieha v reštauračnom zariadení.
Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR, podľa  zákona o celoživotnom vzdelávaní (568/2009). Získane osvedčenie spĺňa normy EÚ, taktiež Vás oprávňuje v danom odbore pracovať ako kvalifikovaná osoba.
UMOŽŇUJEME POHYBLIVÚ FORMU VÝUČBY, NIE JE PODMIENKOU KURZ UKONČIŤ V TERMÍNE NA KTORÍ SA NASTÚPI,UMOŽŇUJEME VO VÝUČBE POKRAČOVAŤ AJ V ĎALŠOM TERMÍNE,NA  KURZ JE MOŽNÉ NASTÚPIŤ AJ DO UŽ ROZBEHNUTEJ VÝUČBY A ZAMEŠKANÉ ABSOLVOVAŤ V NASLEDUJÚCOM TERMÍNE, BEZ NAVÝŠENIA POPLATKU.

Pre absolventov, ktorí majú ukončený rekvalifikačný kurz, organizujeme jednodňovú skúšku na overenie odbornej spôsobilosti pre profesiu: KUCHÁR-KUCHÁRKA.

Na základe úspešného absolvovania skúšky o odbornej spôsobilosti získate OSVEDČENIE o úplnej kvalifikácii v danom odbore (osvedčenie je rovnocenné ukončeniu strednej školy v danom odbore), na základe ktorého sa môže otvoriť živnosť bez praxe, alebo garanta.

Poplatok za skúšku OS je 240 €.
NAJBLIŽŠÍ  TERMÍN  SKÚŠKY: SEPTEMBER 2023 o 14,00 hod.

ZĽAVY NAŠEJ AGENTÚRY:
- pri absolvovaní druhého rekvalifikačného kurzu z našej ponuky je zľava 10%

pri absolvovaní tretieho a ďalších kurzov z našej ponuky je zľava 15%


Cieľová skupina

Záujemcovia so stredoškolským vzdelaním, pracovať v pivovarskom odbore.
Certifikát Osvedčenie akreditované MŠ SR Poznámka k cene

650 s DPH

Kontaktná osoba

Mária Gališová
0905123858
amosk@amosk.sk

Hodnotenie




Organizátor