Detail kurzu

Emocionálna inteligencia

IPA Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Porozumieť svojim vlastným emóciám a emóciám druhých je základom správnej orientácie nielen v osobnom, ale i pracovnom živote. Ako môžeme EQ rozvíjať a využívať? Dozviete sa už čoskoro vo videu Martiny Jankolovej, ktoré je rozdelené na 4 časti s praktickými cvičeniami. Emocionálna inteligencia je schopnosť dobre vychádzať so sebou samým, ale aj s ostatnými. Schopnosť vnímať, rozpoznať, chápať, ovládať a narábať s vlastnými citmi a citmi druhých ľudí. 
Emocionálna inteligencia je základom úspešnosti, spokojnosti a vyrovnanosti človeka. EQ je možné počas života zdokonaľovať. Rozvoj EQ vám môže pomôcť pri dosahovaní cieľov, úspechov a životnej spokojnosti.

Obsah kurzu

OBSAH MÁ 4 ČASTI ( 93 min)
  1. časť: IQ vs. EQ
  2. časť: 10 znakov nízkeho EQ a ich efektívny rozvoj
  3. časť: 14 znakov vysokého EQ a ich efektívny rozvoj
  4. časť: ZÁVER - hlavné myšlienky a praktické cvičenia na sebauvedomenie

LEKTORKA

Ing. Martina Jankolová, MBA, ACC sa zameriava na: lektoring (komunikácia, manažérske zručnosti, budovanie tímov, motivácia, riešenie, konfliktov, vedenie ľudí, firemná kultúra  a iné), osobnostný rozvoj, koučing, mediácia, mentoring, poradenstvo v oblasti rozvoja ľudských zdrojov, personalistiky, personálny management, personálny  audit a screenig, hodnotenie kvality ľudských zdrojov vo firme.

Absolventka koučovacej školy založenej na princípoch neurovedy (Brain-based couching by David Rock). Absolventka European School of Business & Management odbor Leadership a manažérska psychológia.


Hodnotenie




Organizátor