Detail kurzu

Popis kurzu

  • Beauty College 

    Kurz zameraný na osvojenie vedomostí a zručností práce s prístrojom dermapen na vykonanie mezoneedlingu a nanoneedlingu v kozmetike.

    ROZSAH: 6 hodín
    FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
    UKONČENIE: certifikát

  • microneedling a nanoneedling v praxi
  • dermapen a jeho výhody
  • dermapen a jeho začlenenie do kozmetického ošetrenia

Obsah kurzu

Čo sa u nás naučíte

Dermapen je moderné zariadenie slúžiace ako alternatíva ku prístrojovej mezoterapii, resp. dermarollerom. Používa sa na omladenie pleti, podporu tvorby kolagénu, elastínu a to vďaka narušeniu integrity kože a cielenému naštartovaniu jej obnovy. Za pomoci sér vieme dosiahnuť rôzne ciele za pomerne krátky čas. Používať ho môžeme nie len na tvári, krku a dekolte, ale taktiež na strie (brucho, boky), na chrbtoch rúk a aj na pokožku hlavy. V kozmetických salónoch je všestranne využiteľný a momentálne veľmi populárny.

Celý kurz prebieha v luxusnom salóne HOUSE GATSBY. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti (2 hod teoretická časť, 4 hod praktická časť, prestávka) pod vedením skúsenej lektorky. Praktická časť sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záujmu zabezpečiť samy, alebo ju zabezpečíme my. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení, učebné materiály a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre profesionálov v oblasti kozmetiky, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti a zručnosti. 

Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Celý kurz prebieha v luxusnom salóne HOUSE GATSBY. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti (2 hod teoretická časť, 4 hod praktická časť, prestávka) pod vedením skúsenej lektorky. Praktická časť sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záu

Kontaktná osoba


0905777456
info@bcl.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať