Detail kurzu

Popis kurzu

Beauty College

  • - špecialista na odstraňovanie ochlpenia voskom
  • - rôzne typy voskov, rôzne oblasti depilácie
  • - možnosť vyskúšať viaceré značky

Obsah kurzu

Kozmetický kurz, ktorý Vás prevedie rôznymi depilačnými technikami, rôznymi typmi voskov na rôzne časti tela a tváre. Stane sa z Vás odborník na odstraňovanie ochlpenia voskom.

ROZSAH: 3 x 6 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
UKONČENIE: certifikát

Čo sa u nás naučíte

S odstraňovaním ochlpenia mali bohaté skúsenosti už v starovekom Egypte a dodnes tento “trend” pretrváva. Veľké množstvo klientov stále vyhľadáva depilácie ako súčasť kozmetických služieb, ale vznikajú aj salóny výhradne venujúce sa odstraňovaniu chĺpkov rôznymi metódami. Je veľmi rozumný a logický ťah zaradiť tento typ služieb do Vášho salónu. Počas kurzu získate teoretické aj praktické zručnosti v rôznych typoch odstraňovania ochlpenia a výbere vhodného vosku na rôzne časti tela a tváre. Naučíte sa správne zvoliť kozmetické prípravky pred a po depilácii a samozrejme kontraindikácie. Kurz zahŕňa: teplé vosky, studené vosky, vlažné vosky typu roll-on, cukrovú pastu.

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre profesionálov v oblasti kozmetiky, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti a zručnosti v rôznych technikách odstraňovania ochlpenia.

Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti (90 min teoretická časť, 15 hod praktická časť, prestávky), pod vedením skúsených lektorov. Praktická časť sa vykonáva na modeloch, ktoré si môžete v prípade záujmu zabezpečiť sami, alebo ich zabezpečíme my. Je samozrejme možnosť vyskúšať si depilácie v rámci kurzu po dohode aj na vlastnej koži. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení, učebné materiály a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Čo si priniesť na kurz

Dobrú náladu, chuť naučiť sa niečo nové. Odporúčame priniesť si pohodlné oblečenie na prezlečenie a prezúvky. Všetko ostatné Vám zabezpečíme my.

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre profesionálov v oblasti kozmetiky, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti a zručnosti v rôznych technikách odstraňovania ochlpenia.

Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia

Kontaktná osoba


0905777456
info@bcl.sk

Hodnotenie




Organizátor