Detail kurzu

Popis kurzu

Beauty College:

  • - zopakovanie základných techník a pripomenutie vedomostí
  • - odhad ako sa bude vlas správať pri strihaní
  • určenie vhodnosti strihu precíznosť a odbornosť

Obsah kurzu

Tento kurz je ideálny pre tých, ktorí chcú urobiť ďalší krok na kaderníckom rebríčku. Posunutie na ďalšiu úroveň Vám umožní na prvý pohľad odhadnúť typológiu klienta a vhodnosť vybraného strihu. Absolvovanie kurzu Vám poskytne sebaistotu a Vašim klientom špičkové služby.

ROZSAH: 8 hodín

FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava

UKONČENIE: certifikát

Čo sa u nás naučíte

Strihy z našej dielne sú vhodné pre všetky úrovne odbornosti, od začiatočníkov až po skúsených stylistov. Sú to praktické workshopy s live modelmi. Zameriavame sa na:

– vzorce rastu vlasov

– ako ich prečítať, aby ste vytvorili správny tvar a formu

– techniky vrstvenia, ofina – áno či nie

– ukážeme Vám ako zdôrazniť črty a predispozície klienta

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre vyučené kaderníčky, ktoré chcú posunúť svoj výkon a výsledky na vyššiu métu, alebo sa necítia sebavedomo pri výkone kaderníckych úkonov, prípadne pre kaderníčky, ktoré sa k práci vracajú po dlhšej pauze. Cieľom kurzu je pomôcť kolegom z odboru udržať krok s trendami na beauty trhu.

Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz vedie skúsený lektor, ktorý Vás prevedie všetkými dôležitými témami v ľudskom jazyku a príjemnej priateľskej atmosfére. Priestor bude aj na otázky a dôraz sa kladie na uplatnenie vedomostí v praxi. Prax sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záujmu zabezpečiť sami, alebo ju zabezpečíme my. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení.

Čo si priniesť na kurz

Dobrú náladu, chuť naučiť sa niečo nové. Odporúčame priniesť si pohodlné oblečenie na prezlečenie a prezúvky, nožnice, fén, obľúbené kefy. Všetko ostatné Vám zabezpečíme my.

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre vyučených kaderníkov/kaderníčky, ktoré chcú posunúť svoj výkon a výsledky na vyššiu métu, alebo sa necítia sebavedomo pri výkone kaderníckych úkonov, prípadne pre kaderníčky, ktoré sa k práci vracajú po dlhšej pauze. Cieľom kurzu je pomôcť kolegom z odboru udržať krok s trendami na beauty trhu.

Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia

Kontaktná osoba


0905777456
info@bcl.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať