Detail kurzu

Mentálna odolnosť - Ako si vypestovať odolnú myseľ a zbaviť sa sužujúcich myšlienok

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Budovanie duševnej sily (mentálnej odolnosti) je predpokladom prežitia čo najlepšieho života. Ide o komplex našich schopností, ktoré nám umožňujú zvládať náročné životné situácie a výzvy, čeliť stresu a ťažkostiam, byť odvážnymi a zároveň aj ľudsky rásť a napĺňať si svoje túžby a ciele v každej situácii, v ktorej sa nachádzame. Aby sme to dokázali, potrebujeme rozvíjať užitočné mentálne návyky a zároveň sa vzdávať tých škodlivých, ktoré si so sebou nesieme.

Cieľom nášho kurzu je posilniť svoju mentálnu odolnosť odhalením spúšťačov opakovaného negatívneho myslenia, obáv, sklamaní, obviňovania a výčitiek a posilniť mentálnu kontrolu pri efektívnom prekonávaní týchto nezdravých spôsobov myslenia.

Obsah kurzu


  • Opakované negatívne myslenie a jeho dôsledky.

  • Odhalenie spúšťačov opakovaného negatívneho myslenia.

  • Užitočné a neužitočné stratégie mentálnej kontroly na  prekonanie opakovaného negatívneho myslenia, obáv, sklamaní, obviňovania a výčitiek.

  • Postupy a návrhy na efektívne riešenia problémov.

  • Identifikácia vlastného,  najúčinnejšieho spôsobu mentálnej kontroly.

  • Diskusia

Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Cieľová skupina

Online kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o., ihneď po ukončení na mieste konania tréningu.
Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať