Detail kurzu

2D kurz – Technické školenie dvojitej aplikácie mihalníc

BEST BEAUTY SLOVAKIA s.r.o.

Popis kurzu

Nauč sa vytvárať dokonalé 2D vejáriky a ich aplikáciu  z pohodlia tvojho domova! Naše 2D technické  školenie dvojitej aplikácie  mihalníc je dostupné už aj v online forme. Po absolvovaní kurzu si vieš aplikovať hustejší a veľkolepejší set pre tvoje klientky. Vo videu ti predstavíme proces aplikácie mihalníc od prípravy po následnú starostlivosť a aj všetky nepredvídané udalosti, s ktorými sa môžeš stretnúť počas práce v salóne. Vo vzdelávacej príručke sa oboznámiš s teoretickými vedomosťami a tiež ti poskytneme nové stylingy  a nápady, ktoré budú užitočné aj pri tvojej  práci. Tempo procesu aplikácie mihalníc nebude príliš rýchly , aby bol každý moment aplikácie  úplne transparentný a prehľadný.

Obsah kurzu

Čo obsahuje online kurz?

  • Vzdelávaciu príručku vo formáte pdf, ktorá plne zavádza techniku Best Lashes Pro Klasickú 2D aplikáciu mihalníc a teoretikcé vedomosti 2D  dvojitej techniky  aplikácie mihalníc.
  • Video prezentujúce krok za krokom 2D technické školenie dvojitej techniky
  • Certifikát o absolvovaní kurzu *

Aké sú výhody online kurzu?

  • Nemusíš cestovať na miesto kurzu, tým ušporíš čas.
  • Kurz môžeš absolvovať z pohodlia
  • Učíš sa vo vlastnom tempe.
  • Precvičuješ toľko, koľko potrebuješ pomocou videa a inštrukčného manuálu.
  • Kurz môžeš robiť keď máš čas a náladu, nie si viazaná k dátumu, takže kurz nie je na úkor tvojich klientiek.
  • Navyše, ak sa zúčastníš na niektorom z našich online kurzov ako aj na 2D dvojitej technike aplikácie mihalníc, získaš 10% zľavu na prvý nákup na výrobky  potrebné na aplikáciu mihalníc Best Lashes Pro.

Ako sa dostaneš ku kurzu?

  1. Zakúpiš si online kurz
  2. Po zakúpení školenia a po prijatí platby za školenie,  nájdeš na svojom účte vzdelávacie video a príručku pod ,,kolonkou” moje online kurzy, ktoré ti pomôžu osvojit si dvojitú techniku 2D aplikácie mihalníc. (Spracovanie platieb môže trvať 1 – 2 dni, v závislosti od spôsobu platby.)

Pred zobrazením online výukového programu sa musíš zaregistrovať na našej webovej stránke!

* Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám poslať  2 fotografie pred a po aplikácii  mihalníc  na adresu kurz@bestlashespro.sk.   Pri fotení dbaj na to, aby tvoja modelka bola oproti tebe, mala otvorené oči a aby boli viditeľné obidve oči.

Kurz si viete zakúpiť:

2D KURZ - TECHNICKÉ ŠKOLENIE DVOJITEJ APLIKÁCIE MIHALNÍC - Best Lashes Pro

Cieľová skupina

Pre stylistky ktoré už ovládajú základný 1D kurz. 
Certifikát Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám poslať 2 fotografie pred a po aplikácii mihalníc na adresu kurz@bestlashespro.sk. Pri fotení dbaj na to, aby tvoja modelka bola oproti tebe, mala otvorené oči a aby boli viditeľné obidve oči.
Hodnotenie




Organizátor