Detail kurzu

Ako vyhľadať verejnú zákazku a pripraviť súťažnú ponuku?

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom seminára je komplexne informovať podnikateľské subjekty o ustanoveniach nového zákona o verejnom obstarávaní. Záujemcovia a uchádzači budú informovaní o možnostiach vyhľadávania zákaziek, o komplexnom postupe ako aj príprave súťažných podkladov podľa aktuálne platného zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z.

Obsah kurzu

Prehľad možností, kde hľadať vyhlásené verejné obstarávania – Vestník verejného obstarávania, elektronické trhovisko, iné Ako čítať a porozumieť výzve na verejné obstarávanie Čo môže a čo nemôže verejný obstarávateľ žiadať v súťažných podkladoch od dodávateľa Príprava a tvorba súťažnej ponuky do verejného obstarávania Jednotný európsky dokument – preukazovanie splnenia podmienok účasti Nový princíp proporcionality, napr. pri nejasnostiach ponuky by verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ nemal automaticky ponuku vylúčiť, Využívanie subdodávateľov a možnosť zmeny subdodávateľa, definícia subdodávateľa Dodatky k zmluvám – liberalizácia možnosti uzatvárania dodatkov, použitie je naviazané na potrebu vyvinúť a kúpiť inovačný výrobok, službu alebo stavebné práce, povinnosť odstúpenia od zmluvy, Trhové konzultácie – pomoc dodávateľa obstarávateľovi pri príprave verejného obstarávania, Nové pravidlá revíznych postupov – námietka aj v podlimitnej zákazke, Zábezpeka – aj na podlimitné zákazky, zníženie maximálnej výšky, Nové úpravy týkajúce sa konfliktu záujmov. Register konečných užívateľov výhod, Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov

Cieľová skupina

Určený pre záujemcov, uchádzačov, dodávateľov vo verejnom obstarávaní

Poznámka k cene

V cene je zahrnuté organizačné a lektorské zabezpečenie, materiály pre účastníkov, občerstvenie v priebehu dňa a stravný lístok na obed.

Kontaktná osoba

Natália Marťáková
+421 911 124 214
info@otidea.sk

Hodnotenie




Organizátor