Detail kurzu

PORADENSTVO, DIAGNOSTIKA, PSYCHOTERAPIA (pre dospelých a deti)

Koruna Academy s. r. o.

Popis kurzu

Ponúkame Vám taktiež test školskej zrelosti, ako zistiť predpoklady dieťaťa na školu a poradenstvo a psychoterapiu pre dospelých

- Pocit nespokojnosti s vlastným životom

-Partnerské problémy

-Úzkostné a panické stavy

-Depresívne prežívanie

-Iné, špecifické problémy

Kedy vyhľadať psychológa ?

Stretnutie so psychológom môžete mať rôzne dôvody. Ak ide o dieťa, rodičia hľadajú väčšinou pomoc, keď sa im zdá, že ich dieťa má určité ťažkosti. Môže sa to prejaviť v prostredí mimo domov (škôlka, škola) alebo aj doma. Rodičia často potrebuji poradiť vo výchovných otázkach, keď si nie sú istí, či postupujú správne alebo sa im zdá, že ich výchovné metódy nefungujú.

Dospelí môžu mať problémy v rôznych oblastiach svojho života (rodinné vzťahy, vlastné prežívanie,  problémy v pracovnej oblasti, atď.). Často vedie k návšteve psychológa problém, ktorý síce nemusí byť pociťovaný ako veľmi závažný, avšak neustále pretrváva. Vtedy má človek pocit “zacyklenia”.V niektorých prípadoch môže ísť o krátkodobé, prakticky zamerané poradenstvo. Väčšinou je však vhodné stretávať sa dlhší čas v dohodnutých intervaloch, podľa individuálnej potreby.

Miesto konania kurzu:  Miestnosť spoločnosti Koruna Academy,       nachádzajúca sa na 1.poschodí v Dome kultúry Ružinov, v Bratislave.

Čas poradenstva: 45 minút alebo 90 minút

Poradenstvo je vhodné aj pre jednotlivca,ktorému vyhovuje individuálny prístup. Po dohode sa prispôsobime časovým možnostiam záujemcu. Je možné absolvovať aj vo večerných hodinách. 

Cieľová skupina

deti a dospelí
Hodnotenie




Organizátor