Detail kurzu

Ako vystupovať presvedčivo (prezentácia pred kamerou, mikrofónom, ľuďmi)

PDCS

Popis kurzu

Kurz je aktuálne v marcovom termíne obsadený. 

Ako udržať pozornosť publika? Ako prezentovať seba, organizáciu, produkt…? Chcete zaujať, jasne vysvetliť, o čo vám ide, presvedčiť publikum o svojich nápadoch? Bojíte sa trémy, množstva neznámych ľudí, témy, neočakávaných otázok, časového stresu, kamery, zmeny významu toho, čo hovoríte, reakcií vo vystúpení?

Obsah kurzu

Kurz pomôže rozvinúť zručnosti vystupovania v rôznych situáciách a pred rôznymi adresátmi. Prostredníctvom nácviku i spätnej väzby porozumiete tomu, čo tvorí úspešnú prezentáciu a naučíte sa ľudí osloviť, zaujať i presvedčiť. Naučíte sa pracovať s príbehmi, dramaturgiou, pointami, netradičným začiatkom a zakončením. Hovoriť budeme o tom, ako byť presvedčivý pri vystupovaní, ktoré trvá päť minút, ale aj hodinu. Vyskúšate si prácu s hlasom v rôznych situáciách, prácu s rôznym druhom publika v rozličných situáciách.

Obsah a forma tréningu sa prispôsobí skúsenostiam a potrebám účastníkov. V tréningu využijeme najmä inšpirujúce a odstrašujúce videoukážky rôznorodých rečníkov – najlepších, ale aj chlácholivo nešťastných, nácvik naživo pred publikom s kamerou a spätnou väzbou.

Cieľová skupina

Kurz je vhodný pre kohokoľvek, kto sa potrebuje zdokonaliť v prezentovaní pred ľuďmi/ kamerou/ mikrofónom. Účasť na kurze Vás naučí, ako prekonať trému a aké postupy pri prezentovaní zvoliť. 


Certifikát Účastníci získajú certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor