Detail kurzu

AKO PREDAŤ SÁM SEBA - tréning prezentačných zručností (pre firemné tímy)

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Práve ste sa dozvedeli, že svoju prezentáciu máte predniesť pred celou firmou.. Aké sú vaše pocity? Ak ste sa zaradovali a potešili, nemusíte čítať ďalej. Ak vás to vystrašilo, obliala vás horúčava a hlas sa vám stratil ani neviete kam, tak ste tu správne. Nebojte sa, nie ste v tom sami. Tento pocit má veľa ľudí. A dobrá správa je - skvelým rečníkom môže byť naozaj každý. Stačí vedieť ako na to, začat a trénovať. AKO NA TO, aby ste boli pri prezentovaní presvedčiví, prirodzení a úspešní si prezradíme na tréningu Ako predať sám seba.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • prečo majú ľudia strach z prezentovania
  • akú rolu hrajú emócie
  • prečo vyhráva prirodzenosť
  • aké chyby sa robia najčastejšie pri prezentování
  • ako si prezentáciu pripraviť
  • prečo potrebujem cieľ
  • ako pri prezentácii postupovať
  • ako sa pripraviť na nečakané situácie :-)


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera a presvedčivosť pri prezentovaní. Vzrastie vaša sebadôvera aj pri bežnej komunikácii s druhými.  Prezentovanie si obľúbite.



Tréning realizujeme pre firemné tímy formou interaktívneho trojhodinového webinára vedeného skúsenými lektormi v termíne a čase dohodnutého s klientom.  Cena obsahuje webinár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Účastníci potrebujú iba počítač a vhodné internetové pripojenie. 

LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena obsahuje webínár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Hodnotenie




Organizátor