Detail kurzu

Zvládanie námietok

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Ak sa spýtame predajcov alebo obchodníkov, ktorú časť obchodného rozhovoru obľubujú najmenej, vždy "zvíťazia" námietky alebo krátka odpoveď od zákazníka "NIE". A to len preto, že zatiaľ nevedia využiť námietky vo svoj prospech :-) Veď, prečo by zákazník strácal svoj drahocenný čas "vymýšľaním" námietok, keby za nimi nebol schovaný záujem? Námietka je skvelá nahrávka na smeč. Len musíme poznať pravidlá a techniku "hry". Tak sa poďme zlepšiť v technike a získať viac úspešne uzatvorených obchodov. Viac sa dozviete na tréningu Zvládanie námietok.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • čo nám signalizujú námietky
  • prečo veľa obchodníkov pri námitkách "vzdá" obchod
  • prečo obchodníci so zákazníkmi bojujú
  • aké sú najčastejšie námietky
  • ako ich riešiť naozaj úspešne k spokojnosti oboch strán
  • ako sa vrátiť do "hry", keď zaznie NIE
  • ako zvýšiť úspešnosť predaja


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri obchodnom rozhovore. Budete sa těšiť na námietky :-) Zvýšite svoju úspešnosť pri predaji. 


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Tréningy zamerané na predaj sú určené pre každého, kto chce získať väčšiu istotu pri predaji a zvýšiť úspešnosť svojho predaja, predovšetkým pre: obchodných manažérov, obchodných zástupcov, obchodných konzultantov, predajcov, nákupcov, predajcov po telefóne, vedúcich obchodného tímu, predajcov v maloobchode, vedúcich predajní, pracovníkov oddelenia služieb.
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor