Detail kurzu

Kurz montáže chladiacich, mraziacich boxov a technológie - vyhl. č.508/2009 Z.z.

KOCUR, s.r.o.

Popis kurzu

Školenie je určené záujemcom o získanie osvedčenia o odbornej spôsobilosti vykonávať činnosť: Oprava, rekonštrukcia a montáž vyhradeného technického zariadenia plynového podľa § 18 vyhlášky č. 508/2009 Z. z. 

Oprava, rekonštrukcia a montáž vyhradených technických zariadení plynových – mraziace zariadenia a chladiace zariadenia. Médium: Pre Bi médium chladiace médiá. Montáž chladiacich a mraziacich technológii, oprava, servis, diagnostika.

Obsah kurzu

Účastníci kurzu získajú základné vedomosti fungovania mraziacich a chladiacich jednotiek, ich špecifiká a správne použitie v konkrétnom priestore, v boxe, miestnosti. Získajú komunikačné zručnosti so zákazníkom, na čo si dávať pozor pri obhliadke, ktoré zariadenie je najvhodnejšie a ako vypracovať cenovú ponuku. Vysvetlíme, ktoré certifikáty a aké kroky sú nevyhnutné k práci montáže chladiacich technológií.

Získajú praktické zručnosti správneho montovania kondnzačných jednotiek, diagnostikovanie porúch, postup pri ich opravách a následné servisovanie zariadení s použitím správnej chémie. Ukážeme si najčastejšie chyby pri inštalácii, aké náradie používať, na čo si dávať pozor.
Praktickými ukážkami a následne samostatne si vyskúšajú pertlovanie, spájanie potrubia, či zváranie ako aj samotnú montáž chladiaceho a mraziaceho zariadenia.

Školenie bude ukončené testom získaných vedomostí a praktickou skúškou. Po úspešnom absolvovaní získa účastník Certifikát: "Doklad o overení odborných vedomostí" vydaný podľa § 16 ods. 1, písm. c) zákona č. 124/2006 Z. z., ktorý ho oprávňuje na činnosť: "Oprava, rekonštrukcia a montáž vyhradeného technického zariadenia plynového" podľa § 18 vyhlášky č. 508/2009 Z. z. 

Cieľová skupina

Cieľom je oboznámiť sa s požiadavkami týkajúcimi sa vykonávania činnosti oprava, rekonštrukcia a montáž vyhradeného technického zariadenia plynového. Získať teoretické a najmä praktické zručnosti v oblasti diagnostiky, motnáže, opravy, rekonštrukcie, porúch a servisu kondenzačných jednotiek. Získať praktické zručnosti montáže chladiaceho a mraziaceho zariadenia. Pomôcť ľuďom získať nové možnosti uplatnenia svojich schopností.
Certifikát Doklad o overení odborných vedomostí vydaný podľa § 16 ods. 1, písm. c) zákova č. 124/2006 Z. z. vzťahujúci sa na činnosť: "Oprava, rekonštrukcia a montáž vyhradeného technického zariadenia plynového podľa § 18 vyhlášky č. 508/2009 Z. z. Poznámka k cene

V cene je zahrnuté školenie, ubytovanie, strava, štartovací balíček.

Kontaktná osoba

Ing. Jaromír Kocur
+421911700070
info@k-kurzy.sk

Hodnotenie




Organizátor