Detail kurzu

Asertivita a jej uplatnenie v komunikácii a praxi manažéra

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Asertivita je dôležitá komunikačná zručnosť, ktorá nám umožní efektívne komunikovať, vyjadriť svoj nesúhlas a negatívne pocity nie konfrontačným spôsobom, postaviť sa za svoje práva a potreby a zároveň rešpektovať názory a práva druhých.

Asertivitou dokážeme dosiahnuť svoje ciele bez toho, aby sme ohrozili vzťahy a prehlbovali medziľudské konflikty na pracovisku. Zvýšime tak pravdepodobnosť nájdenia pozitívnych riešení náročných situácií, posilníme dôveru a získame viac rešpektu.  Vybudujeme tak silnejšie vzťahy a zdravšie pracovné prostredie.

Obsah kurzu

Obsah kurzu:

1. Čo to je asertivita, zmysel a prínos asertívnej komunikácie a správania sa v medziľudských vzťahoch a na pracovisku, typy správania z pohľadu asertivity. Rozdiel medzi agresívnou a asertívnou komunikáciou.

2. Základné asertívne práva a asertívne povinnosti, mýty o asertivite, čo nám bráni byť asertívnymi? Analýza vlastnej asertivity.

3. Charakteristika asertívneho komunikačného štýlu a výhody asertívnej komunikácie na pracovisku a jej podpora.

4. Účinné asertívne komunikačné stratégie na zdokonalenie asertívnych komunikačných zručností, podávanie účinnej spätnej väzby a konštruktívnej kritiky, zvládanie námietok.

5. Tipy, návody a riešenie problémov z praxe účastníkov.

Cieľová skupina

Na to, aby ste sa online kurzu mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Pre koho je online kurz určený?

Online kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení).  Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Absolvovaním online tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať