Detail kurzu

Epidemiologicky závažné činnosti pre prácu s potravinami, kurz - Trnava

Akadémia vzdelávania Trnava s.r.o.

Popis kurzu

Hygienické minimum

Obsah kurzu

Epidemiologicky závažné činnosti sú práce: pri manipulácii s požívatinami, v úpravách vôd, pri obsluhe vodovodných zariadení, pri výrobe liečiv, kozmetických výrobkov, kožných čistiacich prostriedkov a potrieb osobnej hygieny, pri stravovaní detí v predškolských zariadeniach, v školských zariadeniach alebo pri zotavovacích akciách, v prevádzkach holičstva a kaderníctva, zariadeniach pre poskytovanie regeneračných a rekondičných služieb. Účastníci školenia si osvoja poznatky potrebné ku skúške odbornej spôsobilosti, ktorú vykonajú na záver školenia. Na základe protokolu o vykonanej skúške vydá príslušný RÚVZ osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností.

Upozorňujeme, že orgány štátneho dozoru kontrolujú odbornú spôsobilosť zamestnancov pracujúcich v epidemiologicky závažných činnostiach a za nesplnenie podmienky ukladajú sankcie.

Cieľová skupina

Školenie je určené pracovníkom, ktorí chcú spĺňať podmienky odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami

Poznámka k cene

+ kolky v hodnotách 50,00 € pre RUVZ

Hodnotenie




Organizátor