Detail kurzu

KOZMETIČKA - akreditovaný kurz MINISTERSTVA ŠKOLSTVA SR

Margret Academy s.r.o.

Popis kurzu

        KOZMETIK / KOZMETIČKA  AKREDITOVANÝ KURZ  Ministerstva školstva SR

Absolvovaním rekvalifikačného KOZMETICKÉHO kurzu získate kvalifikáciu ako kozmetik/kozmetička a OSVEDČENIE AKREDITOVANÉ Ministerstvom školstva SR s celoštátnou platnosťou.

Originál Osvedčenia je možne vystaviť aj vami požadovanom CUDZOM JAZYKU.       

  • Na základe získaného Osvedčenia o úplnom vzdelaní v danom odbore, si môže otvoriť živnosť bez praxe alebo garanta. Uplatnite sa ako kvalifikovaný pracovník v salónoch krásy.

___________________________________________________________________

TERMÍNY KURZOV:  sa menia každým dňom, pre upresnenie aktuálnych termínov Vás budeme kontaktovať na základe Vašej prihlášky na kurz a radi vám nájdeme pre vás vhodný voľný termín pre ROK 2024, neváhajte nás kontaktovať 0905133600

Aj naďalej pre evidovaných na úrade práce umožňujeme poplatok /projekt RE-PAS/ za akreditovaný kurz uhradiť /nechať si preplatiť/ cez Úrad práce. Účastník kurzu nemusí akadémií uhrádzať žiaden poplatok za kurz, celý poplatok za vás uhradí váš príslušný úrad práce po skončení rekvalifikačného akreditovaného kurzu.

Obsah kurzu

ROZSAH KURZU: 450 vyučovacích hodín, z toho 170 hodín teórie a 280 hodín praktických cvičení

Trvanie kurzu závisí od formy kurzu, ktorá sa prispôsobí možnostiam našich odborných lektorov a účastníkov kurzu. Výučba na kurze prebieha štandardne 3 až 6 krát za týždeň (s možnosťou výučby v sobotu) Orientačná dĺžka kurzu je cca 8 - 10 týždňov. O konkrétnych dňoch a časoch výučby budete včas informovaní  lektorom vášho kurzu. Presný harmonogram prednášok si s účastníkmi kurzu dohodneme na prvom stretnutí pri otvorenia kurzu.                                                                     

                           

Cieľová skupina

 Kurzy sú vhodné pre úpných začiatočníkov aj pre pokročilých.
Certifikát OSVEDČENIE AKREDITOVANÉ Ministerstvom školstva SR s celoštátnou platnosťou. Poznámka k cene

možnosť na splátky

Hodnotenie




Organizátor