Detail kurzu

Školenie Zdobenie nechtov NAIL ART – 3v1

LP TRADE HOLDING, s. r. o.

Popis kurzu

Kurz zdobenia nechtov Nail art - rozšírený komplexný kurz zdobenia 3v1

Obsah kurzu

Nápady a kreativita v zdobení nechtov je nekonečná. My Vám v tomto kurze ukážeme čím a ako aplikovať zdobiaci materiál, ktorý nájdete v ponuke Biostyle (zdobiace fólie, nálepky, sušené kvety, sieťky, ovocie, apod.), aby aj okraje zdobiaceho materiálu boli celé pod UV gélom a držali a perfektne vyzerali. Ďalej Vám predvedieme rôzne druhy zdobenia lakom, UV gélom, prácu s flitrami apod.

 


Obsah výučby: francúzska manikúra UV gélom, aplikácia glitrov, kamienkov, samolepiek, vodolepiek, fimo ozdôb a stamping nail art - zdobenie pčiatkami, permanentne zdobenie nechtov - je do gelu zaliaty nail art rozneho tipu.


Na školení sa budete učiť profesionálne techniky zdobenia nechtov metódami,
ktoré je možné odstrániť len pilníkom alebo brúskou. Ide o veľmi zaujímavé a trendy techniky, ktoré by nemali chýbať ani vo vašom salóne. Veľmi vynikajúce a motivujúce školenie vám umožní odlíšiť sa od ostatných.


Permanentné zdobenie nechtov je zdobenie ktoré je zapracované pod modelovacím gélom. Zdobenie nesmie z povrchu nechtu vyčnievať a nechet kôli nemu nesmie byť deformovaný. Permanentné zdobenie je možné odstrániť len pilníkom alebo brúskou. Kurz obsahujúci všetky dostupné techniky permanentného zdobenia nechtov v skrátenej verzii. (každej preberanej technike je venovaný i samostatný kurz, kde sa technika preberá podrobnejšie s viacerými reálnymi ukážkami zdobenia a dozdobovania) Kurz Vás postupne prevedie témami ako sú: delenie a rozoznávanie trblietavách práškov, delenie a rozoznávanie konfiet, základné zdobenie trblietavým práškom, plynulé prechody trblietavým práškom, plánované vzory trblietavým práškom, zapracovávanie jednotlivých druhov konfiet ,využitie farebných tipov, možnosti využitia FIMO materiálov, aplikácia všetkých druhov zdobenia z mušlí a mušloviny, využitie kovových príklepiek a nálepiek, aplikácia všetkých druhov samolepiek pod gél, použitie všetkých druhov sušených kvietkov a listov, práca s pierkami, využitie sieťok, čipiek a stužiek, použitie ostatných textilnýxh materiálov, aplikácia a využitie ostatných prírodných materiálov, základná práca s farebnými gélmi, rozpíjanie a vpúšťanie farebných gélov, tónovanie tvorené farebnými gélmi, vhodné kombinácie spomenutých materiálov, postup pri kombinovaní materiálov, správne umiestnenie jednotlivých prvkov zdobenia, step by step jednotlivých zdobení. 


V prípade Vášho záujmu o ostatné kurzy neváhajte navštíviť našu stránku: https://www.biostyle.sk/skolenia/

Cieľová skupina

Kurz je určený pre profesionálov aj začiatočníkov. 
Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

v popise

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať