Detail kurzu

Asertivita v komunikácii a medziľudských vzťahoch

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Dobrý deň, sme radi, že ste sa rozhodli preskúmať  asertivitu, ktorá nám pomáha postaviť sa za seba, ozvať sa a povedať svoj názor, keď cítime, že máme čo povedať, vyjednať lepšie podmienky, dohodnúť sa ale takisto ubrániť sa manipulácii či zneužitiu našej dobrej vôle a ochoty. 


Keď to dokážeme, staneme  sa dôveryhodnejší v očiach druhých, posilníme svoju odolnosť a schopnosť zvládať záťaž a naše sebavedomie a sebadôvera vzrastie. Vymedzením vlastných hraníc získame silu postaviť sa prekážkam a problémom tvárou v tvár. Ušetríme si veľa frustrácie a stresu, ktorý môže viesť k vážnym zdravotným problémom. Zároveň sa vyhneme obviňovaniu druhých a prestaneme sa cítiť ako obete.


Byť asertívnym môže naozaj zmeniť kvalitu nášho života. A to sú dostatočné dôvody, ako sa v asertivite zdokonaliť, pravda?

Obsah kurzu

OBSAH KURZU:

1. Čo je asertivita a aké typy správania poznáme, rozdiel medzi asertívnym a agresívnym správaním, naše asertívne práva a povinnosti,

2. Charakteristika asertívneho komunikačného štýlu, výhody asertívnej komunikácie, účinné asertívne komunikačné stratégie na zdokonalenie komunikačných zručností,

3. Asertívna komunikácia na pracovisku a jej podpora,

4. Účinné asertívne komunikačné stratégie na zdokonalenie asertívnych komunikačných zručností,

5. Manipulácia a ako sa jej účinne brániť.

Online kurz sa uskutoční formou webinára. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou na live prednáške získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Pre koho je tento webinár určený?

Najviac si z webinára odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Webinár je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). A kedže sa  skutočné a trvalé zmeny rodia v našom vnútri, buďte pripravení na to, že doň hlboko načriete, že sa budeme veľa rozprávať a spoločne, aj individuálne, riešiť rôzne úlohy a cvičenia.


Čo sa Vám najviac páčilo na online kurze (vyberáme z Vašich dotazníkov):
  • obsah, odbornosť.
  • Interaktivita stretnutia, neformálnosť, ústretovosť.
  • Priebeh seminára, samotná téma, príklady z praxe, prístup lektorky.
  • Spôsob školenia, diskusia, rozprávanie o konkrétnych situáciách zo života a ich riešenie.
  • Vedenie seminára, praktické cvičenia, diskusia.
  • Riešenie konkrétnych problémov z praxe.
  • Odborná a zároveň zábavná forma školenia.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať