Detail kurzu

OBSLUHA VTZ PLYNOVÝCH SKUPINY A - základný kurz

JUMA Trenčín s.r.o.

Popis kurzu

Základná odborná príprava na obsluhu VTZ plynových s vysokou mierou ohrozenia skupiny A je v zmysle schváleného projektu. Účastník základnej odbornej prípravy kurzu  získa  písomný doklad o absolvovaní odbornej prípravy na samostatnú obsluhu VTZ plynových s vysokou mierou ohrozenia – skupiny A podľa požadovaného rozsahu, na základe ktorého absolvuje skúšky u oprávnenej právnickej osoby v priestoroch našej spoločnosti. Po úspešnom absolvovaní získa účastník PREUKAZ vydaný Technickou inšpekciou. Pre zaradenie do kurzu je podmienka potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti – lekársky posudok nie starší ako 6 mesiacov.

Obsah kurzu

Stanovený legislatívne v zmysle zákona NR SR č. 124/2006 Z.z. v zn. nesk. predp. a vyhl. MPSVaR SR č. 356/2007 Z.z. - skupina 04.2 - Výchova  a vzdelávanie osôb na obsluhu vyhradených technických zariadení plynových v celkovom trvaní 12 hod.

Cieľová skupina

Osoby, ktoré budú obsluhovať vyhradené technické zariadenia plynové s vysokou mierou ohrozenia (skupina A) pracujúcich s nebezpečnými plynmi okrem zariadení určených na zásobovanie plynom z kovových tlakových nádob stabilných alebo z kovových tlakových nádob na dopravu plynov (tlakové stanice) a zariadení určených na rozvod plynov)
Certifikát Preukaz Poznámka k cene

V cene je zahrnutý kurz - odborná príprava a všetky poplatky, vrátane vybavenia preukazu a skúšky oprávnenou právnickou osobou

Kontaktná osoba

Ing. Viliam Varhaník
032 - 743 42 37
juma@juma.sk

Hodnotenie




Organizátor